Få det städat och fint hemma

Få det städat och fint hemma

Som bostadsägare så finns det saker som man bara måste göra. Städa är en sådan sak. Hur skulle det se ut om man aldrig städade hemma? Nu är det så att städa är inte alltid en favoritsyssla hos en del och för andra så kan de tycka att det är avkoppling att få städa därhemma.

Om det är så att städningen är något som kommer i andra hand hemma hos er så finns det alternativ som kanske skulle fungera. Hemstädning är något som vuxit de senaste åren och med RUT-avdrag så betalar man bara hälften mot för vad det skulle kosta. Företaget som bedriver städfirman får resterande från den skattereduktion som privatpersonen får göra.

Hur ofta och hur länge du vill få det städat hemma bestämmer du själv. 2 timmar varje eller varannan vecka upp till 8 timmar varje eller varannan vecka. Du bestämmer själv vad som ska städas och hur pass omfattande städningen ska vara tillsammans med städfirman. Det görs en checklista på vad som ska ingå i de timmar som personer kommer hem till dig och städar.

Med hjälp från städfirma så får du tid över till annat och du själv slipper städa lika ofta hemma. Det är grymt skönt att komma hem efter det varit städdag. Fram till nästa städning så blir det enklare att hålla efter och plocka undan. Dammsugaren kanske bara kommer fram i nödfall om man råkat spillt ut något.